Safari - da shit (men jag har tekniska problem)

Jag har jättebekymmer med den surfplatta jag köpt inna resan till  Sydafrika, jag får bara över vissa bilder till datorn och alla mina bilder från Addo och bilderna från Monkey sanctuary i Knysna har försvunnit.

Men jag får sluta vara deprimerad och försöka använda de bilder jag har.

Så - två helt olika safari parker. Addo, där vi fick köra själva, mitt bland elefant- och buffelhjordar, men också åka öppna safarijeepar och ha närkontakt med lejon med nyfällda byten och nyfikna kuduhjortar. Ett boende i absolut stillsamhet, solitud och tystnad mitt ute i vildmarken (dock avspärrat under kväll och natt, förutom för de förbenade aporna som bröt sig in och stal halva frukosten), självhushåll i afrikanskt hytta med halmtak. (Bilder från parkens website)


Och så Kariega - safari theHemingwaystyle - med ett rum större än min lägenhet och ett badrum från himlen. (bilder lånade från deras website)

Men djuren och safariutflykterna Uppför och nerför, två hjulspår i uttorkade fåror, buskiga flodbäddar,  lejon som stryker sig mot hjulen i jeepen, elefanterna som hävdade rätt till väg - och vyerna. Dessa vyer.

Så under de närmsta dagarna hoppas jag kunna trolla fram lite olika inlägg - trots motståndet från tekniken


Kommentarer