Flora och Fauna

Utanför skogskanten förstod man bättre bruset som hela tiden ackompanjerade promenaden. Idag var havet inte lika nådigt i sitt beteende.

Men vad gör det, när man är på äventyr för att skåda djur och natur- eller Flora och Fauna

Imponerande

Och ser man på , mot alla odds, låg där inte en fatso och solade sig på sin alldeles egna sten

Undrar om han låg så där särdeles bekvämt på en där lilla stenen, han fick kana upp och ändra ställning tämligen ofta och såg allmänt irriterad ut varje gång "typiskt att det ska vara någon liten nätt inredningsdetalj bara, inte något att jäsa i, som sig bör"


Ulligt sällskap  hade h*n i form av ejderdunbollar med två mammor

Pappa ejder balanserade så exakt på vågkammen - och tärnan - tja, man är ju ingen Jeppe Wikström när det kommer till att fotografera tärnor

Men en trut som blickstilla ruvar sitt ägg är en enklare historia

Min lugna utsikt medan jag åt min lunchsallad bakom vindskyddet vid sälgömslet. Nej, det är inte ett gömsle för sälar, utan ett gömsle för människor, så att sälarna inte blir störda. Och dessutom ett perfekt vindskydd en dag som denna

Den omtalade spången till sälgömslet - om man sätter en fot utanför den blir man antingen arkebuserad eller hängd - det är sälskyddsområde!!!

Leta småkryp när vågen drar sig tillbaka, kräver snabba fossingar

Medan strandskatan håller sig till stenbumlingarna

Medan gudingarna gjorde det som de är absolut bäst på - ingenting

Nåja, i alla fall en tärna som fastnade på bild. Mest var de upptagna med att jaga rovfåglar som var ute efter deras ägg och ungar - och i alla fall en gång lyckades medan jag var där. Jäkla bovar!!!


Kommentarer